Nieuws

Nieuw kantoor te Mechelen

Gezien onze sterke groei de afgelopen jaren, waardoor zeker in het kantoor Mortsel momenteel teveel mensen samen aan de slag zijn, keken wij al langer uit naar een uitbreiding van onze kantooroppervlakte. En mede gelet op de aanwezigheid van ons kantoor te Leuven, en gegeven de woonplaats van enkele medewerkers, was de inzet op een extra vestiging in de regio Mechelen een van de bestudeerde pistes. Dit laatste is ook weerhouden geworden als strategische keuze, en een zoektocht opgestart.

Momenteel zijn we in de fase beland dat een pand gevonden is, en de nodige inrichtingswerken aangevat worden. Enkele sfeerbeelden van hoe dit in de toekomst ongeveer zal vorm krijgen...

vergaderzaal  kijk naar bureaus  zicht op tafel

Een 6 tot 8 medewerkers uit Mortsel zullen de overstap maken naar het kantoor te Mechelen en verder als (quasi 100%) digitaal accountantskantoor verder aan de weg timmeren. 

Wij zullen u uiteraard de volgende maanden nog uitvoerig informeren over de intrek van deze kantoren, de impact op u als cliƫnt, en de aanpak als digitale accountant informeren!