Diensten

Accountants en belastingadviseurs

Wij bieden een klassieke boekhouding of een volledig geïntegreerde analytische boekhouding, met input in uw eigen of in onze systemen – al dan niet via een onlineverbinding – en de bijhorende rapporten en aangiften.

Ondernemersbegeleiders

Door onze jarenlange ervaring heeft ons kantoor ook de nodige expertise verworven bij het verlenen van adviezen buiten de klassieke domeinen van de accountancy en fiscaliteit. Er wordt hierbij bewust gekozen voor een directe hands-on aanpak.

Vermogensplanners

Wij brengen de veronderstelde evolutie en dus de op- en afbouw van uw vermogen in kaart, en evalueren uw financiële onafhankelijkheid en die van uw gezin.

Personeel & Organisatie

Een van de belangrijkste assets binnen uw onderneming zijn uw medewerkers. Elke ondernemer weet dat dit aspect veel aandacht behoeft en vergt binnen het geheel van zijn managementtaken. Konsilanto kan u hierbij op diverse aandachtspunten bijstand verlenen.

Corporate Finance

Overnames en fusies geraken steeds maar meer in een stroomversnelling en dit zowel op nationaal als internationaal vlak. Grensoverschrijdende transacties zijn in diverse sectoren de manier bij uitstek om marktaandeel te veroveren.